Muistatko kun Kelly Rowland lähetti tekstiviestin Excelissä? Laulaja kommentoi hulvatonta videota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nellyn ja Kelly Rowlandin yhteiskappale Dilemman musiikkivideo on jäänyt historiaan koomisesta syystä. Videon kuuluisassa kohtauksessa Rowland näyttää lähettävän tekstiviestin Excel -taulukkolaskuohjelmalla. Vuonna 2002 julkaistun videon kohtaus nousee edelleen aika ajoin esille sosiaalisessa mediassa.

Nyt Kelly Rowland on kommentoinut asiaa Mythical Kitchen: Last Meals -verkkosarjassa. Juontaja Josh Scherer esitteli laulajan historian ainoana ihmisenä, joka on lähettänyt tekstiviestin Microsoft Excelillä. Esittelylle nauranut Rowland totesi saaneensa kuulla asiasta usein vuosien varrella.

– Ei se mitään. Olen jo tottunut siihen, Rowland kommentoi juontajan pahoiteltua vitsiään.

Musiikkivideossa Rowland käyttää Nokia 9210 Communicator -kännykkää, joka edusti kuvaushetkellä puhelinteknologian kärkea. Laulajan mukaan kukaan ei kiinnittänyt kuvauksissa huomiota siihen, että hän käytti taulukkolaskuohjelmaa tekstiviestin kirjoittamiseen.

– Minua ärsyttää, ettei kukaan kyseenalaistanut asiaa silloin. Se saa minut näyttämään pölvästiltä, Rowland totesi haastattelussa.