Olivia Munn haluaa toisen lapsen – kunhan parantuu ensin rintasyövästä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar sai hänen miehensä John Mulaneyn kanssa heidän ensimmäisen lapsensa Malcolmin kaksi vuotta sitten.

Olivia Munn on nyt kertonut, että heidän perhehaaveensa eivät ole loppuneet yhteen lapseen. He toivovat saavansa vielä toisen lapsen hedelmöityshoitojen avulla. Ensin 42-vuotiaan Munnin täytyy kuitenkin parantua syövästä.

Olivia Munn kertoi maaliskuussa, että hän sairastaa rintasyöpää ja hänen kummatkin rintansa on leikattu. Nyt hän kertoi läpikäyneensä juuri viidennen ja toivon mukaan viimeisen leikkauksensa. Naiselta kerättiin ennen syöpähoitojen alkua munasoluja, joista kaksi onnistuttiin hedelmöittämään terveiksi alkioiksi saakka.