Supertähti Zayn Malik liittyi Tinderiin – epäiltiin heti huijariksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -poikabändin riveistä kuuluisuuteen noussut Zayn Malik viettää nykyään sinkkuelämää. Iso-Britanniasta Yhdysvaltoihin muuttanut tähti on joutunut huomaamaan, ettei deittailu ole aina helppoa julkisuuden henkilöillekään.

Zayn Malik asuu nykyään kaukana suurkaupunkien vilinästä Pennsylvanian Bucksin piirikunnassa. Hän kertoo Nylon-lehden haastattelussa yrittäneensä etsiä seuraa Tinderistä. Ongelmia aiheutti kuitenkin se, että häntä on epäilty huijariksi.

– Se ei ole ollut rehellisesti sanottuna kovin menestyksekästä kohdallani. Kaikki syyttävät minua catfishingistä. He kyselevät, miksi käytän Zayn Malikin kuvia. Minut on potkittu ulos Tinderistä kerran tai pari, Malik avautui.

Malik kertoo sittemmin hylänneensä Tinderin kokonaan. Nykyään soolouraa tekevä laulaja seurusteli aikoinaan Little Mix -yhtyeestä tunnetun Perrie Edwarsin kanssa. Malik oli vuosina 2015-2021 suhteessa malli Gigi Hadidin kanssa, ja ex-pariskunnalla on yhteinen tytär Khai.