Jessica Bielin kylpyvideo ihmetyttää – kaatoi ammeeseen yhdeksän kiloa suolaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Biel on tunnettu muun muassa hänen rooleistaan televisiosarjassa Seitsemäs taivas, The A-Team sekä Silmänkääntäjä. Pari vuotta sitten nainen esitti pääosaa Candy-nimisessä minisarjassa. Nainen päivittää kuulumisiaan säännöllisesti myös omille Instagram ja TikTok -kanavilleen.

Nyt Jessica Biel nähdään TikTok-videolla, jossa hän esittelee valmistautumistaan Met-gaalaa varten. ”Muut tykkäävät juhlia ennen gaalaa ja arvostan sitä. Itse kuitenkin kylven mielummin”, Jessica Biel kertoi videolla.

Jessica Biel kaataa kylpyveteen yli yhdeksän kiloa Epsom-suolaa. Moni urheilija lisää Epsom-suolaa kylpyyn siksi, että se auttaa rentoutumaan, lievittää lihaskramppeja ja auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta nopeammin. Sen tiedetään myös vähentävän turvotusta, mikä lienee syy siihen, että näyttelijä kaatoi sitä kylpyynsä niin reilulla kädellä.

@jessbiel While the kids are out partying, I am in soaking 🛁 #MetGala ♬ original sound – Jessica Biel