Kendall Jenner avautui suhteestaan hevosiin – kaikki alkoi jo lapsena

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner tunnetaan maailmanlaajuisesti realitytähtenä Kardashianit-sarjasta. 28-vuotias kaunotar on tehnyt jo kymmenen vuoden ajan nousujohteista ja hyvin menestyksekästä uraa myös mallina ja poseerannut suurten muotitalojen mainoskampanjoissa ja muotinäytöksissä.

Nyt Kendall Jenner nähdään Voguen julkaisemalla YouTube-videolla, jossa nainen nähdään viettämässä aikaansa rakkaan hevosharrastuksensa parissa. Rakkaus hevosiin alkoi jo lapsena kun hän pääsi tutustumaan ja ratsastamaan naapurin hevosella.

Kendall Jenner kertoo videolla harrastuksen hyvistä puolista. Nainen rakastaa hevosia ja pitää ratsastusta myös hyvänä liikuntamuotona. Hän pitää myös siitä miten rauhoittavaa hevosten kanssa on viettää aikaa ja miten terapeuttista eläinten seura on.