Marika Fingerroos puolialastomana auton ratissa – hämmentävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulta saakka viihdelehtien otsikoissa ollut kohukaunotar Marika Fingerroos on työskennellyt myös glamour-mallina ja poseerannut lehtien sivuilla. Nykyisin Marika on edelleen suosittu sometähti, joka esittelee arkeaan suurelle joukolle seuraajia. Nyt hän on poseerannut puolialastomana auton ratissa.

– V-sukkanauha liivisetti pitsillä soveltuu vaikka kauniina kesäpäivänä ilahduttamaan autonpesu puuhissa, Marika Fingerroos kommentoi erikoisessa päivityksessään.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.