Ruma ankanpoikanen? Nykyisin tulikuuma biksukaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien sarjaan kovasti kärkyllä viime vuosina ollut brasilialainen Lais Ribeiro on tehnyt menestyksekästä malliuraa ja tullut monille tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin muotinäytöksistä. Hän on poseerannut myös muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina, joten menestystä on kertynyt runsaasti.

Tällä kertaa Ribeiro nähdään esittelemässä rantakuntoaan upeissa kuvissa, joista ei jää juuri epäselvyyttä. Esittelyssä on tällä kertaa uusi asumallisto, jota tuskin kovin nopeasti kuitenkaan Suomen uimarannoilla nähdään.

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.