Lauri Haav uransa suurimmalle keikalle – luvassa konsertti Helsingissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lauri Haav on noussut muutamassa vuodessa Suomen musiikkikentän kuumimpien nimien joukkoon. Hiphopia, popia ja R&B:tä yhdistelevä artisti voitti helmikuussa Emma-gaalassa vuoden kotimaisen artistin yleisöäänestyksen. Menestys on näkynyt myös loppuunmyydyillä keikoilla.

Lauri Haav esiintyy loppuvuodesta tähänastisen uransa isoimmalla keikalla. Artisti esiintyy Helsingin Kaapelitehtaalla perjantaina 20. joulukuuta Hyvästi, Aino -erikoiskonsertin voimin. Tapahtuman liput tulevat myyntiin 23. toukokuuta.

Lauri Haav julkaisi Aino-nimisen kolmannen studioalbuminsa loppuvuodesta 2023. Hän kiersi alkuvuodesta ahkeraan tahtiin Suomen esiintymislavoja, eikä keikkailulle näy taukoa kesälläkään. Kesän aikana Haav esiintyy muun muassa Turun Kesärauhassa, Helsingin Sidewaysissa, Himos Juhannuksessa ja Tampereen Blockfestissä.