Taylor Swiftin Ruotsin-keikoilla rikottiin ennätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift kiertää parhaillaan Eurooppaa Eras-maailmankiertueensa merkeissä. Popmaailman suurimpiin tähtiin kuuluva laulaja-lauluntekijä esiinty Tuhkolman Friends-areenalla kolmen konsertin voimin. Kyseessä oli tähden ensimmäinen vierailu Ruotsissa.

Taylor Swiftin mukaan hänen Ruotsin-konserttinsa rikkoivat ennätyksen. Artisti kiitteli X-palvelussa fanejaan siitä, että yleisön määrä kolmessa konsertissa rikkoi Friends-areenan kaikkien aikojen kävijäennätyksen. Konserttien kesto oli yli kolme tuntia.

– Kiitoksia siitä että olitte niin huomaavainen, innostunut ja maaginen yleisö, ja että rikoitte stadionin kaikkien aikojen yleisöennätyksen kaikkina kolmena iltana. Uskomatonta, että tämä oli ensimmäinen kertamme Ruotsissa – mutta se ei tule olemaan viimeinen, Swift kirjoitti.

Swift siis vihjasi saapuvansa esiintymään Ruotsiin myös tulevaisuudessa. Ehkä seuraavalla kerralla kiertue jatkuu Ruotsista suomalaisfanien iloksi lahden toiselle puolelle.