Brittany Cartwright tilittää: ”Jax Taylor imi elämänhaluni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähdet Jax Taylor ja Brittany Cartwright tekivät taannoin omassa podcastissaan paljastuksen ja kertoivat, että he ovat eronneet. Brittany Cartwright on muuttanut heidän talostaan omaan erilliseen asuntoon suojellakseen omaa mielenterveyttään. Nyt eroon johtanut syy on vuotanut julkisuuteen.

Jax Taylor ja Brittany Cartwright olivat yksi Vanderpump Rules -televisio-ohjelman puhutuimmista pariskunnista. Tällä hetkellä heitä on päästy seuraamaan uudessa spin off -sarjassa, The Valleyssa, joka alkoi maaliskuussa. Jaksoissa on nyt nähty miten avioliitto on alkanut rakoilemaan.

Aviopari riitelee The Valleyn uusimmassa jaksossa ja Brittany Cartwright kertoo huomanneensa, että mies ei arvosta häntä. Myöhemmin nainen on People-sivuston mukaan myös kommentoinut tajunneensa eron jälkeen, että Jax Taylor imi hänestä kaiken elämänhalun. Hän myös koki antavansa miehelle liian helposti riitatilanteissa anteeksi, mikä johti siihen, että Jax Taylor aloitti yhä herkemmin riitoja naisen kanssa.