Farmi Suomi jatkuu syksyllä – luvassa erikoiskausi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu realitysarja Farmi Suomi palaa ruutuun jo tulevana syksynä. Tällä kertaa luvassa on kuitenkin hieman toisenlainen tuotantokausi, kuin mihin katsojat ovat tottuneet. Uusi kausi on nimeltään Farmi Suomi: Revanssi.

Farmi Suomi: Revanssissa mukana on pelkästään kilpailijoita, jotka ovat olleet mukana ohjelmassa jo ennestään. Nelosen tiedotteen mukaan kilpailijoilta odotetaankin tulevalla kaudella entistä enemmän, ja kilpailun ruuvia kiristetään entisestään. Ohjelmaa juontaa tapaan Susanna Laine, ja kilpailijoita tuomaroi jälleen Terho Häkkinen.

Farmi Suomi -ohjelmasta on parhaillaan käynnissä loppuhuipennustaan lähestyvä viides tuotantokausi. Farmi Suomi: Revanssi alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa. Osallistujat paljastetaan myöhemmin.