Fanit hämmästyivät: Dwayne ”The Rock” Johnson on lähes tunnistamaton

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson lienee yksi tämän hetken tunnistettavimmista näyttelijöistä. Painiareenoilta valkokankaalle siirtynyt tähti on kuitenkin yllättänyt tuoreessa roolissaan. Hän näyttää aivan erilaiselta, kuin mihin fanit ovat tottuneet.

Jonson näyttelee toistapahtumiin perustuvassa The Smashing Machine -elokuvassa painijana ja vapaaottelijana tunnettua Mark Kerriä. Tuotantoyhtiö A24 on julkaissut ensimmäisen kuvan tulevasta elokuvasta. Siinä Kerriä näyttelevällä Johnsonilla nähdään lyhyet mustat hiukset, ja hänen kuuluisat tatuointinsa on peitetty.

Kuva herätti runsaasti hämmästystä sosiaalisessa mediassa. Moni ihmetteli, voiko kyseessä tosiaan olla Johnson. Elokuvan maskeerauksesta vastaavalle tiimille vaadittiin jo tässä vaiheessa Oscaria.

Benny Safdien ohjaaman elokuvan päärooleja näyttelevät Johnsonin ohella Emily Blunt ja ukrainalainen nyrkkeilijä Oleksandr Usyk. Mark Kerrin uraan on aikaisemmin tutustuttu myös HBO:n The Smashing Machine -dokumentissa.