Erika Vikman rantalomalla Italiassa – uimarannan kuumin kurvitar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista hiteistään tunnettu poptähti Erika Vikman kiertää nykyisin hurjalla tahdilla kotimaisia keikkalavoja, mutta ajoittain kiertue-elämä tarvitsee vastapainokseen myös rentoutumista. Käärijän kanssa yhteisen Ruoska-kappaleen taannoin julkaissut Erika on taatusti lomansa ansainnut, sillä hän on kiertänyt viime aikoina Suomea erittäin aktiivisesti.

Nyt Vikman poseeraa Italian Liguriassa, jossa hän on suunnannut nauttimaan rantalomasta. Biksuihin pukeutunut kaunotar poseeraa ja hyppii kuvissaan tyylikkäissä biksuissa. Liguria sijaitsee Genovan satamakaupungin ympärillä Italian kainalossa aivan Monacon naapurissa.

Taannoin Erika Vikman kertoi podcastissa, että juhliminen ja alkoholin käyttäminen eivät kuulu keikkareissuille enää lainkaan. Vikman on huomannut, että krapulan aiheuttaman väsymyksen ja huonon olon lisäksi alkoholi aiheuttaa henkisiä oireita. ”Silloin jos on ollut bailaamassa niin ne jälkiolot on myös semmoiset, että ei usko itteensä yhtään”, Vikman kuvaili.