Harry Styles erosi näyttelijärakkaasta – suhde kesti alle vuoden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen muusikko Harry Styles on jälleen sinkku. Stylesin ja kanadalaisnäyttelijä Taylor Russellin suhde on tullut päätökseen. Erosta uutisoi muun muassa People.

Styles ja Russell eivät ole kommentoineet eroa julkisesti. Pariskunta piti muutenkin suhteensa niin yksityisenä, kuin vain mahdollista. Peoplen mukaan suhteen kerrotaan kuitenkin olleen melko vakava vielä aikaisemmin tässä kuussa.

Huhut Stylesin ja Russellin välisestä suhteesta levisivät ensi kertaa kesäkuussa 2023, kun heidät nähtiin yhdessä julkisuudessa. Pari vietti seuraavina kuukausina tiiviisti aikaa yhdessä eikä peitellyt kiintymystään toisiinsa. Styles seurusteli aikaisemmin näyttelijä-ohjaaja Olivia Wilden kanssa ja Russell näyttelijä Lucas Hedgesin kanssa.

Taylor Russell tunnetaan muun muassa elokuvasta Bones and All ja Netflix-sarjasta Lost in Space – Matkalla avaruuteen. Harry Styles nousi kuuluisuuteen One Direction -poikabändin riveissä ja tekee nykyään menestyksekästä soolouraa.