Sometähdeltä paljonpuhuva kuvasarja: Ihmiskeholle epärealistisia odotuksia

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen Bree Lenehan on saanut Instagramissa kanavalleen lähes miljoona seuraajaa. Nainen jakaa kanavallaan hyvää mieltä ja positiivisuutta etenkin kehorauhaan ja positiiviseen minäkuvaan liittyen.

Nainen julkaisi nyt useamman kuvaparin, jossa nähdään vierekkäin samasta tilanteesta otetut kuvat. Toisessa kuvassa nainen poseeraa, vetää vatsaa sisään ja yrittää kuvastaa enemmän valloillaan olevia ihanteita. Toisessa kuvassa Lenehan hymyilee rennosti eikä jännitä vartaloaan poseerausta varten.

Kuvatekstissään Bree Lenehan kertoo, että Googlesta etsitään valtavasti tietoa siitä miten vatsarasvasta pääsee eroon. Sen lisäksi hyvin haettuja aiheita ovat myös löysästä ihosta eroon pääseminen, raskausarpien häivyttäminen, selluliitin poistaminen ja lantion kuopista eroon pääseminen.

Nainen haluaa muistuttaa seuraajiaan siitä, että somekuvat eivät anna aina todellista kuvaa eikä siihen kannata verrata itseään. Hän kehottaa ihmisiä suojelemaan omaa mielenrauhaa ja seuraamaan sosiaalisessa mediassa kanavia, jotka tuovat itselle hyvää mieltä ja positiivisuutta.