Millie Bobby Brown naimisiin – aviomies Jon Bon Jovin poika

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stranger Things -hittisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätähti Millie Bobby Brown valittiin taannoin Glamour-lehden toimesta Vuoden naiseksi. Nainen toimii esimerkkinä ja idolina monille nuorille naisille, joita hän inspiroi omalla tyylillään.

Millie Bobby Brown meni vuosi sitten kihloihin Jake Bongiovin kanssa. Näyttelijä alkoi viime syksynä suunnittelemaan tulevia häitään, jotka on nyt vietetty. Pariskunta ei ole julkaissut toistaiseksi häistä lainkaan kuvia sosiaalisessa mediassa.

Jake Bongiovin isä Jon Bon Jovi on vahvistanut People-sivun mukaan, että nuori pari meni naimisiin ja heidät vihittiin intiimissä hääjuhlassa vain perheen kesken. Rockmuusikon mukaan perheeseen vihitty miniä näytti morsiamena todella kauniilta hääpäivänään.