Käärijä suuntaa jälleen Euroopan-kiertueelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisumenestyksen myötä kansainväliseksi tähdeksi noussut Käärijä suuntaa tänä vuonna jälleen Eurooppaan. Syksyllä edessä on kuusi maata kattava kiertue. Kaupunkeja usean viikon mittaiselle kiertueelle kertyy yhteensä kuusitoista.

Käärijän kiertue alkaa 6. lokakuuta Berliinin Columbia Theaterista. Kiertueen viimeinen keikka on Iso-Britannian Birminghamin 02 Acedemyssa. Niiden väliin mahtuu esiintymisiä Sveitsissä, Hollannissa, Ranskassa ja Belgiassa.

– Toinen Euroopan kiertue lähestyy ja meikäläinen ja koko tiimi on todella innoissaan tästä! Euroopassa on aina ollut superenerginen meininki ja sitä se varmasti tulee olemaan myös nyt. Pistetään rokki soimaan ja Eurooppa sekaisin, Käärijä julistaa tiedotteessa.

Käärijän edellinen Euroopan-kiertue syksyllä 2023 oli menestys, sillä monet keikoista myytiin nopeasti loppuun. Ennen Eurooppaan suuntaamista Käärijä kiertää tänä kesänä tiuhaan tahtiin Suomen festivaalilavoja.