Vastavihitty Millie Bobby Brown vilautti sormusta – upeat timantit nimettömässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stranger Things -hittisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätähti Millie Bobby Brown valittiin taannoin Glamour-lehden toimesta Vuoden naiseksi. Millie Bobby Brown meni vuosi sitten kihloihin Jake Bongiovin kanssa.

Jake Bongiovin isä Jon Bon Jovi vahvisti taannoin tiedon, jonka mukaan nuori pari on vihitty. He menivät naimisiin pienessä ja intiimissä seremoniassa perheen kesken. Suuremmat juhlat ovat kuitenkin vielä suunnitteilla ja niihin kutsutaan enemmän ystäviä paikalle.

Pariskunta ei ole julkaissut toistaiseksi häistä lainkaan kuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt Millie Bobby Brown kuitenkin esitteli Instagram-videollaan hänen iltapesurutiiniaan ennen nukkumaanmenoa. Samalla fanit pääsivät näkemään vilauksen tähden upeasta vihkisormuksesta kun timantit sädehtivät naisen vasemmassa nimettömässä.