Jennifer Lopez perui kesän kiertueensa – syy löytyy läheltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin on huhuttu olevan eroamassa. Pariskunta on ollut naimisissa kaksi vuotta, mutta ulkomaiset mediat ovat uutisoineet jo viikkojen ajan, että aviopari olisi läpikäymässä hyvin vaikeita aikoja liitossaan.

Jennifer Lopez julkaisi hetki sitten uuden albumin, jonka myötä hänen oli määrä lähteä kesällä kiertueelle. Nyt tähti on kuitenkin People-sivuston mukaan perunut kaikki kesän keikat ja ilmoittanut syyksi sen, että hän haluaa keskittyä perheeseensä ja viettää lähimmäistensä kanssa aikaa. Kiertue olisi ollut naisen ensimmäinen viiteen vuoteen.

Avioparin arvellaan pitävän salassa sitä, että he ovat asumuserossa. Ben Affleckin on nähty jo jonkin aikaa asuvan yksin eri osoitteessa kuin Jennifer Lopez. Ben Affleck on muuttanut vuokralle isoon kartanoon pois vaimonsa luota kartanoon, joka sijaitsee vain parin korttelin päässä hänen ex-vaimostaan Jennifer Garnerista.