Katy Perryn rohkeat poseeraukset – keimaili biksuissa kameralle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry keskittyy tällä hetkellä uuden musiikin luomiseen. Naisen tuomarointipesti American Idol -televisio-ohjelmassa tuli juuri päätökseen kun nainen päätti lopettaa sarjassa esiintymisen. Katy Perryn viimeinen jakso esitettiin taannoin televisiossa ja kuvauksissa Katy Perry purskahti kyyneliin.

Nyt Katy Perry nähdään näyttävässä kuvasarjassa, jossa hän mainostaa virvoitusjuomaa. Kuvissaan naisella on yllään punaiset bikinit, joissa hän poseeraa rohkeasti upean rakennuksen parvekkeella. Katy Perryn yllä nähdään myös kesäinen paljettimekko, josta alusvaatteet näkyvät läpi.

Artistin Las Vegasin residenssi tuli juuri päätökseensä ja hän esiintyikin sen tiimoilta Play-konserttisalissa kahden vuoden aikana 80 kertaa. Nyt Katy Perry haluaa keskittyä omaan artistiuteen ja uuden luomiseen, minkä vuoksi hän tulee pitämään kaikesta muusta hieman taukoa.