Kylie Jenner punaisissa biksuissa – kuumille lomakuville jatkoa

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtinä monille tunnetuksi tulleet siskokset Kylie ja Kendall Jenner ovat viime aikoina viettäneet paljon aikaa yhdessä kun he ovat promonneet omia alkoholibrändejään eri tapahtumissa. Nyt siskokset ovat suunnanneet yhteiselle lomamatkalle.

Kylie ja Kendall Jenner ovat tällä hetkellä Mallorcalla, josta he ovat julkaisseet jo läjäpäin upeita videoita ja kuvia. Nyt Kylie Jenner jatkoi lomakuvien julkaisemista ja julkaisi kerralla omalle Instagram-kanavalleen 10 kuvan sarjan.

Kuvissa nähdään miten Kylie Jenner on nauttinut kauniista merenrannasta ja muun muassa suppaillut rantavedessä. Viimeisessä kuvassa Kylie Jenner nähdään kirkkaanpunaisissa bikineissä, joissa nainen ei taatusti jää uima-rannalla huomiotta.