Lady Gaga kommentoi uusinta huhua – kiistää jyrkästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga on pitänyt oman musiikkinsa julkaisemisesta taukoa. Tähden Chromatica-albumin julkaisemisesta on vierähtänyt aikaa jo neljä vuotta, minkä vuoksi fanit ovatkin olleet nyt erityisen innoissaan siitä, että artisti on kertonut valmistelevansa uutta albumiaan.

Myös Lady Gagan rakkauselämä on viime aikoina kiinnostanut faneja. 38-vuotias artisti seurustelee Michael Polanskyn kanssa ja pariskunnan on huhuttu olevan kihloissa. Naisen vasemmassa nimettömässä on nähty kihlasormusta muistuttava koru, mutta pariskunta ei kuitenkaan ole vahvistanut tätä tietoa.

Nyt eräiden paparazzien ottamien kuvien perusteella fanit alkoivat myös epäilemään, että Lady Gaga on raskaana. Artisti on nyt vähäsanaisesti kumonnut nämä huhut kaikilla sosiaalisen median kanavillaan ja sen enempää selittelemättä todennut, että hän ei ole raskaana.