Pakarashow aurinkolomalla – peppujulkkis käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Peppujulkkiksena tunnettu fitness-kaunotar Jen Selter tunnetaan nykyisin varsinkin Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Jen on kertonut somettamisestaan ja paljastanut, että vielä muutamia vuosia sitten hän ei olisi voinut kuvitella, että kulkisi kolmijalan kanssa. Nykyisin tilanne on toinen ja hän kutsuu sitä kasvamiseksi.

Taannoin Jen Selter paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.