Miley Cyrus kuntosalilla korkokengissä – ihastuttavasta syystä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi taannoin jo kahdeksannen studioalbuminsa. Endless Summer Vacation -nimeä kantava albumi julkaistiin viime vuonna ja sen kappaleita on kuunneltu miljoonia kertoja. Hitiksi nousi myös albumilta lohkaistu single Used To Be Young -niminen kappale. Cyrus käsittelee kappaleessaan kasvamiseen ja aikuistumiseen liittyviä kipuja.

Miley Cyrus antoi nyt syväluotaavan haastattelun W Magazine -lehdelle. Haastattelussa nainen kertoi muun muassa hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvistä asioista ja paljasti, että hän treenaa kuntosalilla aina korkokengät jalassaan.

Miley Cyrus kertoi haluavansa treenata niin kuin hän esiintyy. Siksi nainen käyttää kuntosalilla korkokenkiä, koska niitä hän käyttää myös lavalla. Tähden mukaan kuntosalit ovat myös niin kovia ja maskuliinisia paikkoja ja sisältävät rumia kuntoilulaitteita, että hän haluaa tehdä niistä omalla olemuksellaan hieman naisellisempia.