Kissanpentu harhaili moottoritieltä – haalarikamera ikuisti pelastusoperaation

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moottoritieltä löydettiin Yhdysvaltojen Floridassa toukokuussa jotain liikenteen sekaan kuulumatonta. Keskellä tietä harhaili yksinään avuton pieni kissanpentu. Kissa onnistuttiin onneksi pelastamaan pulasta paikalle sattuneen poliisin toimesta.

Alachuan poliisilaitoksen mukaan partiossa ollut poliisi huomasi kissanpennun keskellä Highway 441 -moottoritietä. Autot ajoivat vain kymmenien senttien etäisyydellä eksyneestä pienestä eläimestä. Poliisi keskeytti liikenteen ja pelasti kissanpennun.

Poliisilaitos julkaisi sosiaalisessa mediassa haalarikameran videon pelastusoperaatiosta. Tapauksella oli lopulta kaikin puolin onnellinen loppu. Koditon mustavalkoinen kissanpentu sai nimittäin kodin poliisilaitoksen puhelinvastaavana toimivalta työntekijältä.