Eläintarha otti osaa suosittuun TikTok-trendiin – näin eri eläinlajit tarjosivat tassuaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halls Gap Zoo on viehättävä yksityinen eläintarha, joka sijaitsee Victorian osavaltiossa Australiassa. Eläintarha on tunnettu laajasta kokoelmasta eri eläinlajeja ja sitoutumisesta niin luonnonsuojeluun kuin eläinten hyvinvointiinkin.

Nyt eläintarhan väki päätti ottaa osaa hellyttävään TikTokissa leviävään trendiin, joka normaalisti kuvataan koirien kanssa. Videon idea on se, että lemmikin omistajat asettuvat istumaan lemmikin eteen ja asettavat kätensä päällekkäin. Sen jälkeen he odottavat, että tarjoaako lemmikki tassunsa ihmisten käsien päälle.

Nyt videolla nähdään miten Halls Gap Zoo päätti kokeilla samaa testiä monilla eri eläinlajeilla, ja tulokset ovat olleet sekä hauskoja että sydäntä lämmittäviä. Videolla hoitajat asettavat kätensä päällekkäin monien eri eläintarhan asukkien edessä ja lähes jokainen eläin asetti tassunsa käsien päälle. Myös lintu, joka osoitti osallistumisensa laskeutumalla hoitajan kämmenselän päälle.