Elli Haloo palasi someen – vietti pitkään sometaukoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suuresta suosiosta nauttivan Haloo Helsinki -yhtyeen laulaja Elli Haloo on rikkonut somehiljaisuuden. Pitkään taukoa Instagramista viettänyt tähti on palannut linjoille. Hän jakoi ensimmäisen julkaisunsa reilusti yli vuoteen.

– Voitte kuvitella sen sisällä höyryävän paineen kuvatekstin kirjoittamiseen puolentoista vuoden insta-tauon jälkeen mutta enpä tähän hätään sano muuta kuin että valo voittaa ja ihanaa kesää kaikille, Elli Haloo kirjoitti jakamansa selfien kuvatekstissä.

Julkaisussa Elli Haloo muistutti Haloo Helsingin kesäkiertueen alkaneen. Yhtye soitti kiertueensa ensimäisen keikan Alajärvellä lauantaina. Yhtye esiintyy tulevien viikkojen aikana myös muun muassa Helsinki City Festivalilla, Hmos Juhannuksessa, Ilosaarirockissa, Tammerfestissä ja Qstockissa.

Elli Haloon paluuta someen oli selvästi odotettu, sillä tähdellä on Instagramissa yli 65 tuhatta seuraajaa. Laulaja-lauluntekijä on tehnyt Haloo Helsingin ohella myös soolouraa Ellips-nimellä. Artistin soololevy Yhden naisen hautajaiset julkaistiin vuonna 2019.