Syöpää sairastava kuningas Charles haluaisi nähdä enemmän lapsenlapsiaan – videopuhelut Kaliforniaan eivät riitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsija, kuningas Charles sairastaa syöpää. Hän on nyt kertonut, että haluaisi nähdä enemmän prinssi Harryn ja Meghan Marklen lapsia, Archieta ja Lilibetiä. Perhe asuu kaukana Yhdysvaltojen Kaliforniassa, eikä kuningas tyydy pelkästään yhteydenpitoon videopuheluiden välityksellä.

Kuningas Charlesin kerrotaan mielellään viettävän enemmän aikaa lastenlastensa kanssa. Valitettavasti isoisänä hänellä on harvoin mahdollisuus viettää aikaa prinssi Harryn lasten kanssa Iso-Britanniassa. Nyt hovin lähde kertoo, että kuningas haluaa nähdä enemmän nassikoita.

– Kuningas on ehdottomasti sitoutunut olemaan läsnä kaikkien lastenlastensa elämässä. Hän arvostaa perhettä yli kaiken, ja riippumatta hänen suhteestaan oman poikansa kanssa, hän ei koskaan tyytyisi näkemään lapsenlapsiaan pelkästään oudoissa videopuheluissa, The Mirrorille jutellut kuninkaallinen kirjailija Ingrid Seward kertoi.

– Kuningas suree, että hän ei näe enempää Archieta ja Lilibetiä.