Rattijuoppo hönkäisi alkometriin 3,1 promillea Laitilassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kesä saa ihmiset nauttimaan tavallista enemmän alkoholipitoisia juomia, mikä puolestaan vaikuttaa liikenneturvallisuuteen ajokynnyksen ollessa matalalla. Lounais-Suomen poliisi tavoitti Vakka-Suomen liikenteestä viime viikolla useita epäiltyjä päihtyneitä autoilijoita. Hurjimmat lukemat löytyivät Laitilasta.

Ensin poliisi sai ilmoituksen kaistoilla seilanneesta autosta, joka kulki Uudestakaupungista Laitilan suuntaan lauantai-iltana. Poliisi tavoitti ratin takaa henkilön, joka puhalsi alkometriin 2,3 promillea. Samaan aikaan tuli ilmoitus toisestakin rattijuoposta samalla paikkakunnalla.

Poliisi tavoitti ilmoitetun ajoneuvon kauppaliikkeen pihasta sen peruuttaessa pois parkkipaikalta. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin tulokseksi noin 3,1 promillea. Molemmat kuljettajat päätyivät ajokieltoon ja heitä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.