Jennifer Lopezilla ja Ben Affleckilla omat syyt kodin myymiseen – uutta ei ole etsitty tilalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez julkaisi tänä keväänä uuden albumin, jonka myötä hänen oli määrä lähteä kesällä kiertueelle. Tähti kuitenkin perui kaikki kesän keikat ja ilmoittanut syyksi sen, että hän haluaa keskittyä perheeseensä ja viettää lähimmäistensä kanssa aikaa. Kiertue olisi ollut naisen ensimmäinen viiteen vuoteen.

Nyt Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin on kerrottu laittaneen heidän yli 61 miljoonan dollarin Los Angelesin kartanonsa myyntiin. Ulkomaisissa medioissa on huhuttu hyvin vahvasti tulevasta avioerosta ja siitä, että pariskunta olisi jo asumuserossa, koska Ben Affleck on asunut jo tovin yksin vuokraamassaan talossa toisaalla.

People-sivuston mukaan Ben Affleckin syy talon myymiseen on se, että mies ei ole koskaan talosta pitänytkään. Häntä on myös harmittanut se kuinka kaukana talo sijaitsee hänen omista lapsistaan. Nykyinen vuokrattu koti on vain parin korttelin päässä talosta, jossa miehen ex-vaimo Jennifer Garner asuu heidän kolmen yhteisen lapsensa kanssa.

Ben Affleckin muutettua pois talo on alkanut tuntumaan myös Jennifer Lopezille liian suurelta. Kartanon myynnin syyn ei siis edelleenkään kerrota johtuvan ongelmista avioliitossa. Avioparin ei kuitenkaan ole kerrottu etsivän uutta yhteistä kotia edellisen tilalle.