Suomalaiset äänestivät: Korkeasaarella on paras maine matkailukohteista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Huomenna mennään Korkeasaareen, Korkeasaareen, Korkeasaareen. Huomenna mennään Korkeasaareen, koko päiväksi. Moni muistaa eläintarhan mainosmusiikin lapsuusvuosistaan ja Korkeasaaren eläintarhaan matkustetaan sukupolvesta toiseen. Nyt eläinpuisto on valittu Suomen maineikkaimmaksi matkailukohteeksi.

Matkailu- ja ravintola-alan organisaatioiden mainetta tutkittiin tänä vuonna huhti-toukokuussa, ja tutkimukseen vastasi yhteensä 2.453 suomalaista. Korkeasaari valikoitui parhaaksi sekä toiseksi ja kolmanneksi maineikkaimmaksi arvioitiin Tiedekeskus Heureka ja Sokos Hotels. Selvityksen toteutti T-Media.

Korkeasaaren eläintarhassa on yli 150 lajia ja satoja kasveja, joihin tutustumalla osallistuu organisaation tekemään suojelutyöhön ympäri maailmaa. Eläintarhaan pääsee tutustumaan joko maita tai vesiä pitkin kulkevilla joukkoliikennevälineillä. Korkeasaaren eläintarha on perustettu vuonna 1889.