Savonlinnan povipommi muuttui vuodessa – julkaisi kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median suomalainen supertähti Pasha Pozdniakova on saanut jalansijaa myös muualta maailmasta. Hänellä on sosiaalisessa mediassa jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Pasha on tehnyt musiikkia Pashulia-artistinimellä, ja mahdollisesti lisää julkaisuja on tulossa myöhemmin.

Tahkolla yötöntä yötä taannoin juhlistanut kurvitar on nyt julkaissut itsestään kaksi kuvaa, joiden välillä on vuosi ja hieman muodonmuutosta. Hän kyselee seuraajiltaan kumpi on heidän mielestään parempi tyyli. Itse kukin voi katsoa kuvista millaisia muutoksia hänen vartalossaan ja tyylissään on tapahtunut.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.