Charly Jordan riisui yläosattomaksi vesiputouksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä DJ-kaunotar Charly Jordan tunnetaan kansainvälisen DJ-uransa lisäksi myös somekuvistaan, ja hän julkaiseekin kuviaan nykyisin yli kolmelle miljoonalle seuraajalleen. Charly poseeraa varsin usein somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa, eikä välitä liikoja peitellä paljasta vartaloaan.

Viime päivinä Charly on poseerannut lempikohteessaan Havaijin Kauailla muutaman vuoden tauon jälkeen. Nyt hän on nautiskellut kesäpäivästä erittäin niukoissa biksuissa, joiden yläosan hän vielä riisui päästyään vesiputoukselle ja pulahdettuaan sen veteen. Samalla Jordan pohtii päivityksessään menestyksen ja onnellisuuden avaimia.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.