Miss Silmänruoka julkaisi nuoruuden biksukuvansa – vertaa nykyiseen vartaloonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sometähdeksi noussut patonkimaan julkkiskaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 42-vuotias neitokainen esiintyi viime vuonna kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa, mutta viime aikoina hän on viettänyt hieman hiljaiseloa.

Nyt Zanotti on julkaissut kuvaparin, joista toisessa hänet nähdään 26-vuotiaana ja toisessa kuvassa on kuvattu hänen nykyinen vartalonsa 42-vuotiaana. Näitä biksukuvia vertailtaessa nähdään helposti miten kurinalainen treenaus on tuottanut tulosta.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.