Kuljettajalle iski vessahätä – jäätelöauto putosi mereen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englannin Cornwallissa todistettiin sunnuntaina 7. heinäkuuta odottamatonta tilannetta. Halryn Bayn uimarannalle parkkeerattu jäätelöauto huuhtoutui mereen aaltojen mukana. Näky tallentui sosiaalisessa mediassa jaetuksi videoksi.

Kuljettaja oli The Sun -lehden mukaan kärsinyt vatsavaivoista ja pysäköinyt jäätelöauton rannalle vessavierailun ajaksi. Sillä aikaa rannalle iski voimakas aalto, joka vei ajoneuvon mukanaan. Rannalla olleet yrittivät pelastaa jäätelöautoa ja sen sisältöä yhteisvoimin.

Jäätelöauto onnistuttiin lopulta hinaamaan pois merestä. Paikallinen rannikkovartiosto hälytettiin paikalle huolehtimaan, että sekä ihmiset että ajoneuvo olivat turvassa. Rannikkovartiosto vahvisti myöhemmin, ettei jäätelöauton kyydissä ollut onnettomuushetkellä ihmisiä.