Vanessa Hudgens ei edes harkitse avioliittoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut nuori näyttelijätär Vanessa Hudgens on paljastanut ettei hän edes harkitse tällä hetkellä avioitumista. Vastanäyttelijänsä Zac Efronin kanssa jo pitkään seurustellut kaunotar on siihen liian kiireinen.

Näyttelijänuraansa High School Musical -leffojen jälkeen entistä rohkeammissa merkeissä jatkava 20-vuotias tähti haluaa nyt keskittyä perhe-elämän sijaan loman uransa pönkittämiseen.

– Minusta avioliitto ja perheen perustaminen ovat hienoja asioita. Olen kuitenkin tällä hetkellä niin keskittynyt uraani, että ne eivät ole edes käyneet mielessäni, Vanessa Hudgens kertoi E! Onlinelle.

Tänä kesänä Vanessa on kuvannut kahta elokuvaa. Ensin oli vuorossa Beastly-leffan kuvaukset ja heti sen jälkeen alkoivat Sucker Punch! -leffan työt. Disney-leffojen myötä kiltin tytön maineen saanut Hudgens pyrkii romuttamaan ennakkoluuloja esiintymällä jatkossa valkokankaalla myös alastomana.

– Tulen esiintymään alastomana sitten kun on oikea aika. Juuri nyt en tuntisi oloani mukavaksi sellaisessa, mutta kuten sanoin, sitten kun aika on kypsä. Mikäli löydän uskomattoman elokuvan, josta pidän intohimoisesti ja jos rooli sitä vaatii. Sittenpähän näemme, Vanessa Hudgens kertoi keväällä Interview-lehden haastattelussa.