Zero Waste -filosofialla elävät ihmiset pyrkivät jättämään jälkeensä mahdollisimman vähän roskaa ja jätettä. Avainasemassa ovat pakkausjätteen välttäminen, kierrättäminen ja hyödyntäminen. Maailmalla on myös samalla ideologialla toimivia ravintoloita.
Glasgowssa on nyt avattu Brew Box Coffee Company -niminen kioski, joka ei tuota lainkaan jätettä. Kahvilatuotteita myyvä Laura Camerron muutti ikonisen poliisikopin päivittäin auki olevaksi kojuksi. Kahvilasta saa ostettua kevyttä lounasta ja leipomotuotteita – sekä tietysti teetä ja kahvia.
Kaikki kioskin tuotteet on pakattu käsin biohajoaviin pakkauksiin, joita voi hyödyntää kompostoinnissa. Camerron ei valmista ylijäämää, vaan juuri sopivasti kattamaan tuotteiden kysynnän. Hän vakuuttaa Evening Timesille, että vaikka toiminta on pientä, pitävät skotlantilaiset sitä erittäin merkittävänä.