Näitä nuoria Hollywood-kaunottaria kannattaa seurata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkanut vuosi tulee vääjäämättä nostamaan useita uusia tähtiä Hollywoodin A-sarjaan. Yksi viime vuoden kovimmista nuorista tulokkaista oli näyttelijäkaunotar Ashley Greene. Nyt Vanity Fair -lehti on listannut hänen seuraajiaan, eli alle 25-vuotiaita lupaavia kaunottaria.

Ykköseksi lehti on nostanut alkaneen vuoden seurattavien tähtien listalla laulaja Phil Collinsin kuvankauniin tyttären. 20-vuotias Lily Collins on nähty tähän mennessä muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana. Hänet nähtiin jo myös valkokankaalla Sandra Bullockin kanssa elokuvassa The Blind Side. Katso hänen ja muiden listalle nostettujen kuvat tästä.

Toisena listalla on 17-vuotias laulaja Selena Gomez, jonka huhutaan olleen syy Taylor Swiftin ja Taylor Lautnerin taannoiseen eroon. Kolmantena seurattavien nuorten naistähtien listalla on High School Musical -elokuvista ja alastonkuvistaan tunnetuksi tullut Vanessa Hudgens. Viiden kärkeen mahtuvat myös 24-vuotias australialainen näyttelijätär Isabel Lucas sekä näyttelijätär Amber Heard. Heidän lisäkseen listalla oli myös Zoe Kravitz.