Conan O’Brien ja Jay Leno eivät ole puheväleissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Tonight Show -ohjelman isännän paikan Jay Lenolle takaisin seitsemän kuukauden pestin jälkeen luovuttanut Conan O’Brien ei ole puheväleissä kollegansa kanssa. Leno paljasti asian Oprah Winfreyn haastattelussa.

– En ole. En ole keskustellut hänen kanssaan tästä kaikesta, Jay Leno kertoi Oprahille.

Hän myönsi kuitenkin, että olisi halunnut soittaa Conanille ja keskustella heidän ohjelmiensa kohtalosta ja kaikesta tapahtuneesta. Näin ei kuitenkaan käynyt.

– Se ei tuntunut sopivalta. En tiedä. Minusta… Antaa tilanteen viilentyä hieman ja ehkä me sitten keskustelemme siitä, Leno.

Viimeisissä lähetyksissään Conan sivalsi kollegaansa monin tavoin ja rivien välissä syytti Lenoa tilanteesta, jossa hän itse joutui lopulta jättämään suositun ohjelmansa. Hän totesi esimerkiksi 13. tammikuuta, että kuka tahansa voi tehdä mitä ikinä haluaa, kunhan Jay Leno ei halua sitä samaa. Leno ei kuitenkaan suoraan myöntänyt ottaneensa vitseistä itseensä.

– Ne olivat vain vitsejä. Se on ihan ok. Sitähän me teemme, tiedäthän. Eihän sitä voi… Se on kuin olisi taistelija, ja jos sitten saisi iskun päähänsä niin sattuisiko se? Kyllä. Mutta taistelijalle se on sitä mitä hän tekee.

Perjantaina paikkansa jättänyt Conan tulee mahdollisesti jatkamaan NBC-kanavalla tuotantoyhtiönsä uuden televisiosarjan tuottajana. Alkuviikosta uutisoitiin, että Jay Lenon ohjelma lopetetaan pari päivää ennen aikaisempia suunnitelmia. Hän palaa The Tonight Show’n ohjaksiin maaliskuun alussa.