Tässäkö Justin Bieberin selättäjä? Teinityttöjen uusi päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on viimein saanut varteenotettavaksi laskettavan kilpailijan. Tulokas on kuitenkin sooloartistin sijaan televisio-ohjelman bändi, jonka nuorten miestähtien odotetaan valloittavan teinityttöjen sydämet.

Kyseessä on Big Time Rush, eli BTR. Se on amerikkalainen musiikkiteemainen televisiosarja, joka perustuu samannimiseen yhtyeeseen. Sarjassa seurataan lukion arkea neljän minnesotalaisen pojan kautta. Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos Pena Jr. ja Logan Henderson ovat BTR-yhtyeen jäseniä. He ovat sarjassa nuoria opiskelijoita, joiden arki muuttuu heidän muutettuaan Los Angelesiin. Katso kuvat yhtyeestä tästä.

Poikabändin suosion kasvu sekä erityiskoulu esiintyjille tulevat sarjan avulla tutuiksi katsojille. ET Online -julkaisu



kertoo sarjassa esiintyvien poikien oman bändin herättäneen paljon huomiota, ja sitä povataan Justin Bieberin selättäjäksi. Sarjasta tuli Nickelodeon-kanavan toiseksi suosituin sarja, kun ykkössijalla komeilee iCarly.

Bändin debyyttialbumi BTR julkaistaan tällä viikolla. Mukana levyllä on myös Jordin Sparks, jota kuullaan kappaleessa Count On You. Kyseessä on samalla bändin debyyttisingle. Big Time Rush -sarjan episodeissa kuullaan kappaleita, jotka on luotu kyseiselle bändille. Tämä johtuu Nickelodeonin tekemästä yhteistyöstä Sony Musicin kanssa.

Sarjan tuottaja on Scott Fellows, joka on myös aikaisemmin tehtaillut menestyviä sitcomeja Nickelodeoenille. Kyseessä on jo Nickelodeonin toinen sarja, jossa on mukana poikabändi. Ensimmäisessä vastaavanlaisessa sarjassa nähtiin The Naked Brothers Band. Tunnin pituinen pilottijakso päästettiin ilmoille viime tammikuussa nimellä Big Time School Of Rocque. Katsojia kertyi ensimmäiselle jaksolle peräti 6,8 miljoonaa.