Larissa Lima suunnittelee uutta rasvaimua – haluaa näyttää mallinukelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun 90 Päivää morsiamena -televisiosarjan tähti Larissa Lima on keskittynyt viime vuosina ulkonäkönsä muokkaamiseen ja uuden uran luomiseen Yhdysvalloissa. Hän haluaa näyttää mallinukelta. Larissa Lima nousi julkisuuteen sarjan viidennellä tuotantokaudella Colt Johnsonin brasilialaisena tyttöystävänä.

Nyt nainen on pannut elämänsä remonttiin ja hän kertoo uudistuneensa niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Plastiikkakirurgiset toimenpiteet ja laihduttaminen ovat auttaneet naista kohottamaan itsetuntoa. Nyt hän paljastaa, että haluaisi samanlaisen vartalon kuin mallenukeilla on.

– Haluan, että vatsaan ja reisiin tehdään rasvaimu, jossa ihra siirrretään takapuoleeni, Larissa Lima kertoo TLC:n videolla.

Kerroimme aiemmin, että Larissa Lima yrittää sopeutua elämään Yhdysvalloissa ja näyttää parhaalta mahdolliselta versiolta itsestään. Nainen fanittaa erityisesti Kylie Jenneriä ja hänen ulkonäköään. Larissa Lima kuitenkin pelkää, että joutuu palaamaan takaisin kotimaahansa. Nainen seurustelee Eric Joseph Nicholsin kanssa.

https://www.instagram.com/p/CEVsIkJjktU/