Syntisen hyvää: Friteeratut suklaapatukat – näin helposti teet sen itse

Jos haluaa venyttää vatsalaukkua jouluruokia varten, voi herkuttelun aloittaa uppopaistetuista suklaapatukoista. Friteeratut Mars-patukat olivat hittiherkku noin kymmenen vuotta sitten. Palautimme tämän överimätön nyt takaisin parrasvaloihin.

MAINOS
MAINOS PÄÄTTYY

Ideana on, että suklaapatukkaan pannaan tikku. Sen jälkeen se kastetaan frittitaikinassa ja uppopaistetaan rasvakeittimessä tai kattilassa munkkien tyyliin. Herkku tarjoillaan esimerkiksi jäätelön kera tai tomusokerilla kuorrutettuna. Voit käyttää mitä tahansa lempipatukkaasi, kuten Snickersiä tai Marsia.

Taikina:
2,5 dl vehnäjauhoja
2,5 dl maitoa
0,5 rkl sokeria
¼ tl ruokasoodaa
¼ tl suolaa

Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten tai laajemmin aihealueesta Lifestyle Ruoka.