Julia Fox muotinäytöksessä poikansa kanssa – ihastuttavat punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä ja mallina tunnettu Julia Fox on herättänyt huomiota viime aikoina erikoisilla meikkityyleillä ja provosoivilla asuvalinnoillaan. Tällä kerralla Julia Fox sai kamerat räpsymään hänen suuntaansa kun nainen saapui punaiselle matolle pienen poikansa kanssa.

Julia Fox nähtiin Milanon muotiviikoilla hänen kaksivuotiaan Valentino-poikansa kanssa. Parivaljakko kiinnitti varmasti jokaisen huomion saapuessaan Dieselin muotinäytöksen punaiselle matolle. 33-vuotias Julia Fox oli näyttävä näky punaisissa hiuksissaan ja merenneitomaisessa meikissään, mutta katseen vangitsija oli kuitenkin sylissä rauhallisesti istuva Valentino-poika.

Valentino näyttää sulattaneen kaikkien sydämet. Pienen pojan pyöreät silmät ja kiharat hiukset ovat ihastuttaneet faneja erityisesti kuin myös se miten suloisesti Valentino oli äitinsä sylissä. Valentinon yllä nähtiin tummanharmaa denim-asu, johon kuului takki, housut, valkoinen paita ja liituraidallinen liivi.

@i_d Star sign facts from @Julia fox ! ❤️ #juliafox #diesel #fyp #milanfashionweek #tiktokfashion #starsign ♬ original sound – i-D