Mel C sai tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi


Poptähti Melanie C on järkyttynyt saamastaan tappouhkauksesta. Uhkaus saapui postitse lähetetyn kasetin muodossa. Uhkauksen sävy pelästytti entistä spaissaria vielä enemmän. Ääni kertoi Mel C:n sekä uhkaajan kuolinpäivän koittaneen, mikä viittaa mahdolliseen itsemurhaiskuun.

Melanie on saanut aiemminkin erilaisia tappouhkauksia. Niiden takia hänen kotiaan tarkkaillaan ympäri vuorokauden. Muut spaissarit eivät ole vielä saaneet mainittavia uhkauksia, mutta hekin ovat erittäin varovaisia liikkeissään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat