N Sync järjestää oman hyväntekeväisyyskeikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa järjestetään nykyisin lähes joka viikko erilaisia hyväntekeväisyyskeikkoja ja konsertteja, joilla kerätään rahaa terrori-iskujen uhrien omaisille. Kortensa kekoon kantaa myös poikabändi N Sync, joka on päättänyt järjestää oman tapahtuman.

N Syncin rahankeräyskeikka pidetään 11. marraskuuta Floridan South Beachilla. Keikan vip-liput maksavat vajaa 700 markkaa ja niitä pitää ostaa vähintään kaksi kappaletta kerralla.

[flv]https://www.stara.fi/vodcast/thaitesti2.mp4[/flv]

Yhtye on mukana myös muissa rahankeräystapahtumissa. Se esiintyy ainakin ”United We Stand” -tapahtumassa Washingtonissa 21. lokakuuta. Tapahtumassa on mukana myös Aerosmith, Mick Jagger, Britney Spears, P.Diddy, James Brown ja Backstreet Boys.

Uusimmat