Tiktakin Petra on Miss Pop 2004

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiktak -yhtyeen Petra on valittu Suomen kauneimmaksi naispoppariksi Stara.fi internetsivuston järjestämässä äänestyksessä. Petra sai annetuista äänistä peräti 27,7 prosenttia. Toiseksi sijoittui Idols-kisasta tuttu Hanna Pakarinen, saaden 25,7 prosenttia äänistä. Kolmanneksi lukijat äänestivät viime vuoden voittajan, Gimmel -yhtyeen Jenni Vartiaisen 14,6 prosentilla.

Kolmatta kertaa järjestetystä äänestyksestä tuli äärimmäisen tiukka taistelu kahden popparin välillä. Hanna Pakarinen johti kisaa lähes alusta saakka, mutta Tiktak –fanit kokosivat loppusuoralla rivinsä, ja Petra kiilasi niukasti kärkeen vain pari päivää ennen äänestyksen loppua. Ääniä kilpailussa annettiin yhteensä 6 247 kappaletta.

Miss Pop –äänestys on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme kauneimmasta naislaulajasta. Voittajan päättävät netin käyttäjät. Tulevana kesänä kisataan vielä maan komeimman miespuolisen pop-tähden Mister Pop 2004 –tittelistä. Viime vuonna komeimmaksi äänestettiin The Rasmuksen Lauri Ylönen.