Jane : Valvon

Singlet · Stara.fi

Popstars2 kilpailussa toiseksi sijoittunut Jane on musiikillisesti selvästi laadukkaampaa tavaraa kuin kilpailijansa Indx. Siksi kisan toinen sija ei tule vaikuttamaan yhtyeen menestykseen kovinkaan paljoa. Ehkä jopa positiivisesti. Danielan, Mian, Eeva-Leenan ja Tean bändillä on edessään toivottavasti pitkä ura.

Yhtyeen ensimmäinen promosinkku, Valvon, on hieno biisi, joka on heti ensimmäisistä sekunneista lähtien tyylikästä r&b:tä. Tunne voimistuu kun vokaalit alkavat. Lisäksi biisin kertosäe jää helposti soimaan mieleen.

Puolivälin jälkeen tuleva väliosa on erittäin hienoa kuultavaa ja tyttöjen laulu toimii mukavasti. Viimeiseen kertosäkeeseen noustaessa tunnelma tiivistyy ja kertosäkeen alla soiva pacman-soundi tuo mukavasti retrohenkeä biisiin.

Tämä bändi ja biisi olisivat menestyjä jopa ilman Popstars2 -julkisuutta. Ainakin ensimmäisen sinkun perusteella. Mukavaa kuultavaa.

Pisteet 4/5