Ozzy Osbournen tärinän syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heavylegenda Ozzy Osbournea pitkään vaivanneen tärinän syy on varmistunut. Lääkäreiden mukaan 56-vuotias tähti kärsii perinnöllisestä Parkin syndroomasta. Ozzyn siskon mukaan tulos ei ollut mikään ihme, sillä perheen äidillä, isoäidillä ja tädillä on kaikilla ollut samanlaisia oireita.

– Luulin aina, että ongelmani johtuivat viinasta ja muusta. Nyt sainkin tietää, että kaikki juontaakin juurensa sukuun. Se on Parkin syndrooma, mutta ei Parkinsonin syndrooma. Kaikissa keskushermostoon liittyvissä nimissä on Parkin -sana mukana, Ozzy totesi uuden diagnoosin jälkeen.

Ozzy meni kaksi vuotta sitten lääkärin puheille, kun totesi hallitsemattoman tärinän pilaavan elämänsä. Sittemmin hänen tärinänsä syystä on ollut useita erilaisia näkemyksiä, mutta nyt oikea syy on ilmeisesti löytynyt.