Poliisit Antti Tuiskun kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fiPoptähti Antti Tuiskun asunnossa on ollut viime aikoina niin rauhatonta, että naapurit ovat joutuneet kutsumaan paikalle poliisipartion jo useampaan kertaan, kertoo tuorein Katso-lehti.

Helsingin Kaivopuiston alueella asuva Tuisku on lehden mukaan riidellyt lähinnä ystävänsä kanssa. Keskustelu on äitynyt välillä niin äänekkääksi, että naapurit ovat päättäneet kutsua virkavallan paikalle rauhoittelemaan asianosaisia.

Iäkkään kivitalon seinät ovat mahdollisesti niin ohuet, että pienetkin kiistelyt voivat kantautua naapureiden korviin.

Tuisku on parasta aikaa lomalla ulkomailla. Suomeen hän palaa juhannukseksi, jolloin hän esiintyy Kauhavalla ja Kalajoella. Juhannuksen jälkeen keikoissa on viikon tauoko. 7. heinäkuuta hän esiintyy ilmaiskeikalla Tampereen Keskustorilla Tammerkosken sillalla -tapahtumassa.