Michael Jacksonista macho?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pedofiliasyytteistä äskettäin vapautunut poptähti Michael Jackson käy parhaillaan muodonmuutosta samalla kun hän piilottelee julkisuudelta Bahrainissa. Jacko valmistelee muodonmuutoksella paluutaan pop-maailmaan.

Kirjailija Michael C Luckman, joka kirjoitti mm. kirjan Alien Rock: The Rock’n’Roll Connection, kertoo 47-vuotiaan pop-tähden muuttuvan aiempaa machommaksi. Uutta imagoaan varten Jacko on kirjailijan mukaan käynyt tiiviisti salilla hankkiakseen näyttävämmät lihakset.

Jatkossa ”uusi Michael Jackson” käyttää myös aiempaa vähemmän meikkiä, lyhyempiä peruukkeja ja miehekkäämpiä vaatteita, kertoo Pagesix-julkaisu. Apunaan Jackolla on vanhempansa Joseph ja Katherine Jackson.

Luckman ennustaa Jacksonin lunastavan takaisin popin kuninkaan tittelinsä.

– Michael Jackson on nyt matkalla stratosfääriin. Mikään ei nyt pysäytä häntä, kirjailija veikkaa.

Uusimmat